Op deze pagina leggen wij uit hoe wij vergelijken en wat het verdien model is van deze website. Hiermee proberen wij zo helder en transparant mogelijk zijn.

Hoe vergelijken wij?
Op ZorgPremieCheck wordt vergeleken met verschillende filter mogelijkheden. Er kan gefilterd worden op eigen risico en aanvullende dekkingen zoals Tandarts, (fysio)therapieen, lenzen/brillen en vrije zorgkeuze. U kunt zelf de filtering aanpassen naar uw eigen wens en u kunt hier enkele gegevens invullen zoals geboortedatum. Deze gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke zorgverzekering u in aanmerking komt. Bij elke zorgverzekeraar wordt de actuele premie getoond, deze informatie worden aangeleverd vanuit de verzekeraars. Vanuit de vergelijker kunt u doorklikken naar de adverteerder zelf en uw polis afsluiten.

Wat doen wij voor u?
Wij vergelijken via onze website verschillende zorgverzekeringen. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Hierna wordt u via onze website doorgeleid naar de betreffende zorgverzekeraar.

Is de zorgvergelijker volledig?
Op dit moment vergelijken wij de belangrijkste en populairste zorgverzekeraars van Nederland. Wij tonen niet alle zorgverzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Van de zorgverzekeraars waar wij mee samenwerken zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies. Het complete overzicht is hier te vinden.

Wat is het verdien model?
Voor elke afgesloten polis via ZorgPremieCheck ontvangt ZorgPremieCheck een eenmalige marketingvergoeding. De hoogte van de vergoeding kan verschillen per verzekeraar maar heeft geen invloed op de resultaten in de zorgvergelijker. Het doel van ZorgPremieCheck is het informeren van de consument over de meeste actuele premies van de zorgverzekeringen.